Basisschool De Evenaar Heemstede

Leerlingenraad

Op Basisschool De Evenaar is er een leerlingenraad werkzaam. In deze raad nemen twee leerlingen na verkiezing uit de groepen 6, 7 en 8 zitting. Ongeveer een keer per maand komt de leerlingenraad bij elkaar onder begeleiding van een vaste leerkracht. Het komende schooljaar zal juf Hanne de leerlingenraad gaan begeleiden.

De leerlingenraad kan meebeslissen over zaken die de leerlingen aangaan, zoals regels in de school, klachten vanuit leerlingen, het schoolplein enz.

Door de leerlingenraad:

 • Krijgen leerlingen een eigen stem binnen de school, zodat ze weten dat ze meetellen;
 • Maken leerlingen spelenderwijs kennis met democratische beginselen;
 • Wordt de betrokkenheid met de school bevorderd;
 • Ondervinden leerlingen wat realistisch en haalbaar is;
 • Krijgen leerlingen beter inzicht in de organisatie van de school.

Samen gaan we er een goed jaar van maken!

De leerlingenraad voor het schooljaar 2017/2018 stelt zich hier aan u voor.
Uit groep 7 zijn dat Dylan en Reza en uit groep 8 zijn Emma en Kay. Deze kinderen vertegenwoordigen alle kinderen van De Evenaar.

 

Dylan
Groep 8
Hallo, ik ben Dylan uit groep 8 en vertel wat over mezelf. Mijn hobby's zijn scouting, gamen, spelen en lezen(in Ducks). Mijn doel in de leerlingenraad is het tevreden stellen van leerlingen en leerkrachten. En ik vind het erg leuk om te helpen in de leerlingenraad.
Reza
Groep 8
Ik ben Reza en zit in groep 8. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten en we doen superleuke dingen. Ik vind het leuk om iets voor de school te doen. Mijn hobby's zijn hockey en schaatsen.
Floortje
Groep 7
Ik ben Floortje en ik ben 10 jaar. Mijn hobby's zijn ballet, tennis en piano spelen. Ik zit in groep 7. Zelf wil ik met de leerlingenraad ervoor zorgen dat de school nog beter en leuker wordt. En dat we zorgen dat er leuke uitjes zijn voor iedereen! De kinderen van de school mogen ook meedenken en de leerlingenraad maakt dan de beslissing.
Thije
Groep 7
Ik ben Thije. Ik ben 11 jaar oud en zit in groep 7. Mijn hobby's zijn tennis en hockey. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik wil helpen de school nog leuker te maken. En omdat ik wil helpen de school leuk te maken voor kinderen die dat niet vinden.
Duco
Groep 6
Ik ben Duco. Ik ben 9 jaar en mijn hobby is rugby. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school beter wil maken.
Aïny
Groep 6
Mijn naam is Aïny en ik ben 9 jaar. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik goed kan luisteren naar een ander, ik ben serieus en soms heb ik wel wat ideeën.

Onze voorwaarden

 • Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
 • Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
 • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
 • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
 • Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
 • Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
 • Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op directie@basisschooldeevenaar.nl dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.