Basisschool De Evenaar Heemstede

Leerlingenraad

Op Basisschool De Evenaar is er een leerlingenraad werkzaam. In deze raad nemen twee leerlingen na verkiezing uit de groepen 6, 7 en 8 zitting. Ongeveer een keer per maand komt de leerlingenraad bij elkaar onder begeleiding van een vaste leerkracht. Het komende schooljaar zal juf Hanne de leerlingenraad gaan begeleiden.

De leerlingenraad kan meebeslissen over zaken die de leerlingen aangaan, zoals regels in de school, klachten vanuit leerlingen, het schoolplein enz.

Door de leerlingenraad:

 • Krijgen leerlingen een eigen stem binnen de school, zodat ze weten dat ze meetellen;
 • Maken leerlingen spelenderwijs kennis met democratische beginselen;
 • Wordt de betrokkenheid met de school bevorderd;
 • Ondervinden leerlingen wat realistisch en haalbaar is;
 • Krijgen leerlingen beter inzicht in de organisatie van de school.

Samen gaan we er een goed jaar van maken!

De leerlingenraad voor het schooljaar 2017/2018 stelt zich hier aan u voor.
Uit groep 7 zijn dat Dylan en Reza en uit groep 8 zijn Emma en Kay. Deze kinderen vertegenwoordigen alle kinderen van De Evenaar.

 

Aïny
groep 8
Ik ben Aïny , 11 jaar en zit in groep 8. Mijn hobby's zijn dansen en zingen. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik denk dat ik goed kan luisteren en mee kan bedenken met nieuwe en creatieve ideeën!
Duco
groep 8
Hoi ik ben Duco. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik het leuk vind om mee te denken over de dingen die op school gebeuren. Mijn hobby’s zijn skaten, rugby en technisch Lego. O ja, ik ben 11 jaar.
Livia
groep 7
Ik ben Livia, zit in groep 7 en ben 10 jaar. Mijn hobby's zijn dansen, zingen en acteren. Ik werd gekozen voor de leerlingenraad omdat ik aandacht voor kinderen met dyslexie belangrijk vind. Ook omdat mijn eigenschap inlevingsvermogen is en daarom kan ik veel kinderen met een probleem helpen. En het allerbelangrijkst is dat ik het leuk vind om kinderen te helpen!!?
IJsbrand
groep 7
Salim Ekrem
groep 6
Ik ben Salim Ekrem, ik ben 9 jaar oud en zit in groep 6. Mijn lievelingssport is voetbal en ik voetbal bij VEW. Mijn lievelingseten is pizza. Mijn lievelingskleur is blauw en oranje. Mijn hobby's zijn spelen met LEGO en lezen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik gekozen ben door mijn klasgenoten en ik vond het leuk om iets te doen voor mijn school en klas. Ik heb heel veel ideeën en het zou leuk zijn om iets voor het eerst te kunnen doen in de leerlingenraad.
Saar
groep 6

Onze voorwaarden

 • Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
 • Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
 • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
 • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
 • Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
 • Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
 • Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op directie@basisschooldeevenaar.nl dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.