Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8 van De Evenaar! Hier vind je alle informatie over waar deze groep zoal mee bezig is en wat hun plannen zijn.

• Tanya van Denderen
  • 24 kinderen
  • Groep 8, het laatste schooljaar op de basisschool! Groep 8 is een jaar van tradities, maar ook een jaar van afscheid nemen. Wat te denken van het traditionele schoolkamp, waarbij de groep 3 dagen samen op pad gaat. Of de vossenjacht aan het eind van het schooljaar, waarbij de kinderen van groep 8 de vossen mogen zijn. De hele school neemt afscheid van groep 8 middels de afscheidsmusical. Met een beetje weemoed, maar ook een flinke dosis inzet en plezier zetten de kinderen van groep 8 jaar na jaar een spetterende afscheidsmusical neer. Naast als deze afwisselende activiteiten wordt er ook in groep 8 nog hard gewerkt. De kinderen leren, ter voorbereiding op de middelbare school, werken met een agenda. Er wordt dagelijks huiswerk opgegeven, dus het leerwerk afstemmen op het maakwerk is iets wat de kinderen nu gaan leren. Dit allemaal ter voorbereiding op de middelbare school. Groep 8, op weg naar het voortgezet onderwijs!
Groep 8 - Basisschool De Evenaar Heemstede

Groetjes uit Groep 8!