Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7 van De Evenaar! Hier vind je alle informatie over waar deze groep zoal mee bezig is en wat hun plannen zijn.

• Marjanne Severijnen/Vibeke van der Neut
  • 25 kinderen
  • In groep 7 zetten de kinderen hun eerste stappen in de bovenbouw. Ze geven ook dit jaar presentaties en merken dat ze met steeds meer zelfvertrouwen voor de groep staan. Ook wordt het huiswerk verder uitgebreid en komt er wat extra maak-werk bij. De kinderen leren in groep 7 ook, hoe ze een werkstuk moeten maken. In de middenbouw hebben zij al een start gemaakt met het begeleiden van een leerling uit de onderbouw. In groep 7 zet dit tutor-leren zich verder voort en voelen de kinderen zich steeds meer verantwoordelijk.
Groep 7 - Basisschool De Evenaar Heemstede

Groetjes uit Groep 7!