Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6 van De Evenaar! Hier vind je alle informatie over waar deze groep zoal mee bezig is en wat hun plannen zijn.

• Ilknur Mertgenc / Vibeke van der Neut
  • 26 kinderen
  • Groep 6 is een belangrijke groep die de kinderen op weg helpt richting de bovenbouw. Ook in groep 6 werken de kinderen aan een spreekbeurt. Twee leerlingen zijn vanaf deze groep vertegenwoordiger in de leerlingenraad, samen met twee leerlingen uit groep 7 en twee uit groep 8. In groep 6 krijgen de kinderen huiswerk mee, voor topografie. Dat is spannend! Hoe plan je je middag, als je naast voetbal- of hockeytraining ook nog de provinciehoofdsteden van Nederland uit je hoofd moet leren? En hoe leer je dit nu op de beste manier? In groep 6 krijgen de kinderen allemaal antwoorden op deze vragen. Groep 6, een gedegen voorbereiding op de bovenbouw!
Groep 6 - Basisschool De Evenaar Heemstede

Groetjes uit Groep 6!