Basisschool De Evenaar Heemstede

Adres school

Basisschool De Evenaar
Van der Waalslaan 33
2105 TC Heemstede

t. 023-5472737
e. E-mail ons

Vacatures & stage

Basisschool De Evenaar staat voor leren en ontwikkelen met Hoofd, Hart, Handen. Dit betekent dat naast de cognitieve vaardigheden ook de creatieve en sociale ontwikkeling een belangrijke plaats inneemt binnen het onderwijsaanbod van De Evenaar. Het team bestaat uit gekwalificeerde en enthousiast leerkrachten en vakleerkrachten voor gym, muziek, toneel en beeldende vorming. Terwijl de kinderen de creatieve vaklessen volgen heeft de leerkracht tijd voor andere onderwijsondersteunende zaken. Hiermee wordt de werkdruk van de leerkracht deels verlaagd. Tevens worden er samen met het team andere initiatieven uitgedacht om de werkdruk bij de leerkrachten te verlagen.  We volgen de cao Primair Onderwijs en daarnaast is er ruimte voor je eigen ontwikkeling en het volgen van bij- en nascholing.

VACATURES

Op dit moment hebben we geen vacatures. We zijn wel altijd op zoek naar invalleerkrachten.

 

STAGEPLAATS

Basisschool De Evenaar heeft ruimte voor een stagiaire van de PABO, onderwijsassistent, zij-instromers en voor opleiding gericht op gedrag van kinderen.
Heb je interesse in een stageplaats, neem contact op met de directeur, Domien Geluk, te bereiken via 023-547 2737 of mail naar directie@basisschooldeevenaar.nl.

Onze voorwaarden

  • Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
  • Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
  • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
  • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
  • Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op directie@basisschooldeevenaar.nl dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.