Basisschool De Evenaar Heemstede

Adres school

Basisschool De Evenaar
Van der Waalslaan 33
2105 TC Heemstede

t. 023-5472737
e. E-mail ons

Vacatures & stage

Basisschool De Evenaar staat voor leren en ontwikkelen met Hoofd, Hart, Handen. Dit betekent dat naast de cognitieve vaardigheden ook de creatieve en sociale ontwikkeling een belangrijke plaats inneemt binnen het onderwijsaanbod van De Evenaar. Het team bestaat uit gekwalificeerde en enthousiast leerkrachten en vakleerkrachten voor gym, muziek, toneel en beeldende vorming. Terwijl de kinderen de creatieve vaklessen volgen heeft de leerkracht tijd voor andere onderwijsondersteunende zaken. Hiermee wordt de werkdruk van de leerkracht deels verlaagd. Tevens worden er samen met het team andere initiatieven uitgedacht om de werkdruk bij de leerkrachten te verlagen.  We volgen de cao Primair Onderwijs en daarnaast is er ruimte voor je eigen ontwikkeling en het volgen van bij- en nascholing.

VACATURES

Wil je een fantastische kans om je verder te ontwikkelen op onze mooie school? M.i.v. 01-08-2021 hebben we een vacature interne begeleider voor 16 uur. Wie zoeken wij:

Een enthousiaste interne begeleider die de visie: School voor Hoofd, Hart en Handen mede mogelijk wil maken en die zich blijvend wil ontwikkelen als professional.

Dit ga je doen:

Als intern begeleider ben je verantwoordelijk voor de leerlingenzorg binnen de school. Je ondersteunt leerkrachten bij het uitvoeren van zorgverbredingsactiviteiten en zorgt voor afstemming van deze activiteiten op schoolniveau. Je voert gesprekken met ouders en leerkrachten en ziet er op toe dat gemaakte afspraken met betrekking tot leerlingen nageleefd worden.

Je werkomgeving:

Op De Evenaar is naast het team een remedial teacher, ondersteuner extra zorg in het kader van passend onderwijs en gedragsspecialist werkzaam.

Wie zoeken wij? Je:

– hebt aantoonbare ervaring als interne begeleider en als leerkracht

– beschikt over coaching kwaliteiten en analytisch vermogen

– communiceert helder en duidelijk met kinderen, ouders en teamleden

– bent toegankelijk  voor alle partijen en kunt doortastend en flexibel optreden

– bent op de hoogte van actuele onderwijskundige ontwikkelingen in de zorgstructuur

– stelt je open op, je bent leergierig en je denkt actief met de school mee

– handelt in het belang van de school en je bent een teamspeler

– bent verantwoordelijk, zelfsturend en je werkt georganiseerd

– bent ICT vaardig

Wat bieden we jou?

Een school met een deskundig team die meer wil bieden dan onderwijs alleen en die als “eenpitter”  zelfstandig keuzes kan maken en kan uitvoeren.  Een ambitieuze , financieel gezonde school die professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan en die met moderne leermethoden werkt. Voor deze functie is de inschaling vanaf L11.

Enthousiast?

Stuur een motivatiebrief en CV naar: directie@basisschooldeevenaar.nl . Insturen kan t/m 17 mei 2021. Voor meer informatie over de school en de vacature kun je contact opnemen met de directeur, Domien Geluk, te bereiken via 023-547 2737.

 

STAGEPLAATS

Basisschool De Evenaar heeft ruimte voor een stagiaire van de PABO, onderwijsassistent, zij-instromers en voor opleiding gericht op gedrag van kinderen.
Heb je interesse in een stageplaats, neem contact op met de directeur, Domien Geluk, te bereiken via 023-547 2737 of mail naar directie@basisschooldeevenaar.nl.

Onze voorwaarden

  • Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
  • Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
  • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
  • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
  • Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op directie@basisschooldeevenaar.nl dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.