Groep 4

Welkom op de pagina van groep 4 van De Evenaar! Hier vind je alle informatie over waar deze groep zoal mee bezig is en wat hun plannen zijn.

• Barry van der Woerd
  • 23 kinderen
  • In groep 4 zetten de kinderen weer een verdere stap in hun ontwikkeling. Lezen kunnen ze inmiddels met gemak en starten ze de dag met stillezen. Maar ook in de lessen rekenen worden fikse stappen gezet. Optellen en aftrekken is inmiddels kinderspel. Tijd voor het echte werk: de tafels!

Groetjes uit Groep 4!

Overige informatie

Het leesonderwijs wordt voortgezet met de leesmethode Estafette. Ook start de dag vanaf groep 4 met 20 minuten vrij stillezen. Met rekenen komen de kinderen voor het eerst in aanraking met de tafels van vermenigvuldiging. Belangrijk, want de tafelkennis hebben zij later nodig bij deelsommen, breuken en procentberekeningen. Ook maken de kinderen kennis met de vakken geschiedenis en aardrijkskunde en wordt hun wereldje steeds groter.