Groep 1/2B

Welkom op de pagina van groep 1/2B van De Evenaar! Hier vind je alle informatie over waar deze groep zoal mee bezig is en wat hun plannen zijn.

• Monique Schreurs
  • 22 kinderen
  • Voor bijna alle kinderen, is groep 1 hun allereerste kennismaking met de basisschool. Op De Evenaar is gekozen voor heterogene kleutergroepen, waarbij kinderen van 4 t/m 6 jaar bij elkaar in één groep zitten. Dat is prettig, want zo leren de 4-jarigen veel van de oudste kinderen. Want waar laat je nou je jas? En je 10-uur spulletjes en je gymtas? Ook de juf helpt hier natuurlijk bij.
Groep 1/2B - Basisschool De Evenaar Heemstede

Groetjes uit Groep 1/2B!

Overige informatie

In de kleutergroepen wordt gewerkt met de methode “Kleuterplein” waarin er aandacht besteed wordt aan verschillende thema’s. Daarnaast krijgen de leerlingen alvast een keer in de week Engels. Natuurlijk is er voldoende ruimte om te spelen, zowel buiten op het groene schoolplein, als in de klas, zodat de kinderen zich op alle gebieden kunnen ontwikkelen. We horen onze kleuterleerkrachten dan ook geregeld opmerken: “Wat kunnen onze kleuters toch veel!”