Verjaardag leerkrachten

04/06/2018

Op vrijdag 1 juni was het zover! Met de hele school werd de verjaardag van alle meesters en juffen gevierd. Zij werden (heel toevallig…) allemaal 25 jaar, op dezelfde dag! In alle groepen werd heerlijk geknutseld. In de groepen 1 t/m 4 werd een vrolijke zonneklep gemaakt. De groepen 5 t/m 8 mochten hun eigen tas versieren.

Voor alle kinderen was er een lekker ijsje, want ben je jarig, dan mag je trakteren. De groepen 1 t/m 4 waren ‘s middags vrij en de groepen 5 t/m 8 gingen lekker relaxed een film kijken. Wat een leuke dag hebben we gehad! Alle juffen en meesters zijn enorm verwend!!