Project: Beleef de wereld!

12/03/2018

Beleef de wereld.

De komende maand staat de school in het teken van een schoolbreed project: Beleef de wereld. Op 7 maart is het project officieel geopend. Alle kinderen moesten de “grens” over. Bij de klas kregen ze van de douane een paspoort, waar ze in de komende maand allerlei teksten, foto’s en tekeningen die met het project te maken hebben kunnen verzamelen. Met juf Claire hebben we hele mooie Boeddha’s van klei gemaakt, een aantal hiervan kunt u ook zien in deze galerij. Met meeste Gunnar zijn we bezig met het maken van boeddhistische muziek. Hiervoor hebben alle kinderen de beschikking over een eigen keyboard met koptelefoon. In de klas zijn we in groepjes bezig met het maken van een muurkrant over vijf wereldgodsdiensten. Ieder groepje werkt een geloof uit en maakt hier uiteindelijk ook een presentatie van, die ze voor de klas moeten houden.