Kerst in groep 3

12/01/2018

Wat hebben we een feestelijke periode achter de rug. Niet alleen in groep 3, maar ook door de hele school! We hebben Kerststukjes gemaakt met onze tutoren uit groep 7, heel gezellig. In de klas stond een mooie Kerstboom, waar wij allemaal een Kerstbal in mochten hangen.

De feestperiode werd afgesloten met het traditionele Kerstontbijt. Dat was een sfeervolle en gezellige ochtend, waarbij alle kinderen voor een ander een ontbijtje mochten verzorgen. Dat is nog eens “denken AAN elkaar en doen VOOR elkaar”!