Handvaardigheid

09/04/2018

Handvaardigheid.

Vandaag heeft groep 8 met handvaardigheid, onder leiding van juf Claire, maskers gemaakt van echt gips. Eerst moesten er tweetallen gemaakt worden,daarna de gezichten worden ingevet met vaseline. Vervolgens begon het hele precieze werkje van de stukjes gipsverband op het gezicht plakken en mooi afwerken. Volgende week worden de rollen omgedraaid en is de andere helft van de klas aan de beurt. Als er iemand was die echt zijn gezicht niet wilde doen, dan mochten ze ook hun hand in het gips laten zetten.