Basisschool De Evenaar Heemstede

Vragen?

Neem telefonisch of via de e-mail contact met ons op:

t. 023-5472737
e. E-mail ons

Bezoek aan het Coornhert Lyceum

13/12/2017

Bezoek Coornhert Lyceum

Op woensdag 13 december hebben we met de klas een bezoek gebracht aan het Coornhert Lyceum. Dit alvast om een beetje de sfeer te proeven op de middelbare school. We werden ontvangen in de kantine. Daar hebben we een inleidend praatje gekregen ;over welke vormen van onderwijs er allemaal op het Coornhert Lyceum zijn en wat de grootste verschillen met de basisschool zijn. Daarna werd de groep in tweeën gesplitst en kreeg de ene helft van de groep een les mediawijsheid en de andere helft een les Nederlands. Na ongeveer een half uur werd er gewisseld. Na deze twee lessen was het even tijd voor een kleine pauze in de kantine, daar was voor iedereen iets te drinken en iets lekkers. Na deze korte onderbreking zijn we naar boven gegaan, waar we met de hele groep nog een les theater gevolgd hebben. Aan het einde van deze les was het helaas alweer tijd om terug naar school te gaan.

Onze voorwaarden

  • Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
  • Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
  • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
  • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
  • Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op directie@basisschooldeevenaar.nl dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.