Bezoek aan het Coornhert Lyceum

13/12/2017

Bezoek Coornhert Lyceum

Op woensdag 13 december hebben we met de klas een bezoek gebracht aan het Coornhert Lyceum. Dit alvast om een beetje de sfeer te proeven op de middelbare school. We werden ontvangen in de kantine. Daar hebben we een inleidend praatje gekregen ;over welke vormen van onderwijs er allemaal op het Coornhert Lyceum zijn en wat de grootste verschillen met de basisschool zijn. Daarna werd de groep in tweeën gesplitst en kreeg de ene helft van de groep een les mediawijsheid en de andere helft een les Nederlands. Na ongeveer een half uur werd er gewisseld. Na deze twee lessen was het even tijd voor een kleine pauze in de kantine, daar was voor iedereen iets te drinken en iets lekkers. Na deze korte onderbreking zijn we naar boven gegaan, waar we met de hele groep nog een les theater gevolgd hebben. Aan het einde van deze les was het helaas alweer tijd om terug naar school te gaan.